Onderhoud

Van alle merken aanhangers, trailers en caravans

Aanhanger onderhoud met BOVAC garantie

Een goed onderhouden aanhangwagen is vele malen meer betrouwbaar, veiliger en heeft een langere levensduur. Het is daarom van belang om regelmatig uw aanhangwagen te laten controleren en periodiek onderhoud uit te voeren. Uiteraard kunt u voor aanhanger onderhoud terecht bij de Aanhanger Specialist van Nederland. Wij verzorgen o.a. klein en groot onderhoud, periodiek onderhoud en keuring voor alle bekende aanhanger merken. Onze experts controleren uw aanhanger op verschillende punten en zorgen dat uw aanhangwagen in top conditie blijft. Zo voorkomt u dure reparaties en bent u verzekerd van een veilige trailer. In de meeste gevallen is uw aanhanger dezelfde dag nog klaar.

Complete onderhoudsbeurt voor uw aanhanger

Heeft uw aanhanger enige tijd stil gestaan of gebruikt u de aanhangwagen juist op dagelijkse basis dan adviseren wij om te kiezen voor een complete onderhoudsbeurt voor uw aanhanger. Zo bent u er zeker van dat uw aanhangwagen van dat deze volledig wordt gecontroleerd en waar nodig hersteld. Zo controleren en optimaliseren wij de aanhanger op meer dan 50 verschillende punten. De huidige status van de aanhanger compleet met alle uitgevoerde werkzaamheden worden gedocumenteerd in een technisch rapport. U kunt dit

APK-keuring voor aanhangers

Ben je in het bezit van een aanhanger of caravan van boven de 3500 kg? Dan is het belangrijk dat deze jaarlijks APK gebeurd wordt. Je bent hier als geregistreerde eigenaar verantwoordelijk voor. Doe je dit niet dan riskeer je een boete van de politie of RDW. Wanneer je een ongeluk maakt met een niet gekeurde aanhanger dan kan het zijn dat de verzekeringsmaatschappij niet uitkeert. Zorg er daarom voor dat uw aanhanger op tijd Apk gekeurd wordt. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de Aanhangwagenspecialist. Wij helpen u graag verder!

De Bovag onderhoudsbeurt van aanhangers

De BOVAG onderhoudsbeurt is een inspectie, onderhoudsbeurt en keuring in één! Een gecertificeerde BOVAG inspecteur controleert uw aanhangwagen op meer dan 50 verschillende punten en onderdelen, van de remmen tot de verlichting. Indien de toestand van de aanhanger niet optimaal is en er reparaties nodig zijn om door de keuring te komen dan laten wij dit vooraf weten. Zo ontvangt u van ons eerst een prijsopgave voor wij aan de slag gaan. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Na de inspectie ontvangt u een rapport met een overzicht van alle werkzaamheden die aan uw aanhangwagen zijn uitgevoerd. Zo heeft u volledige zekerheid.

“Wanneer je kiest voor een aanhanger van De Aanhanger Specialist dan kies je voor kwaliteit, geweldige service en een leuke prijs”

Jan Hendriks  • Aanhanger Specialist